Lavanta, Salda Gölü, Pamukkale, Efes ve Şirince 25-26 Haziran Tur Programı
Kalkış Yerleri: Bursa Hareketli
PROGRAM
1 Gün:

Sabah 02:30 Bursa Kristal Park önünde buluşma. Yol üzerinde verilen kahvaltı molası sonrası güller ve lavantalar diyarı Isparta’nın Kuyucak köyüne sabahın erken saatlerinde ulaşıyoruz. İlk ziyaret nokramız lavanta bahçeleri ile Fransa’nın Provans bölgesine rakip olan Kuyucak köyü. Köy içerisinde yapacağımız güzel bir yürüyüşle lavanta bahçelerinde geçireceğimiz zamanda bol bol fotoğraf çekerek Burdur Gölü’nün seyrini gerçekleştiriyoruz. Köy içerisinde geçireceğimiz serbest zamanda çiftçi köylülerin üretmiş olduğu lavanta ürünlerini tanıma şansını yakalıyoruz. Lavanta bahçeleri ziyareti sonrasında yolumuz Burdur’un Yeşilova ilçesine doğru devam ediyor. Yeşilova’ya 5 km uzaklıkta bulunan ülkemizin en derin ve en temiz gölü “Türkiye’nin Maldivleri” olarak bilinen Salda Gölü’ne ulaşıyor ve burada vereceğimiz serbest zamanda bol bol fotoğraflar çekip, Salda Gölünün güzelliklerini yaşadıktan sonra Denizli şehir merkezine hareket ediyoruz. Travertenler (Pamukkale) gezimiz ile turumuza devam ediyoruz. Travertenlerin fotoğraflarını çekip, bu doğa harikasında yürüyüş yapabilirsiniz. Anadolu’nun en büyük antik mezarlığını içinde barındıran Hierapolis Antik Kenti’ni de rehberimiz eşliğinde gezeceğiz. Burada göreceğimiz yerler arasında; Roma Hamamları, Gymnasium, Büyük Kilise, Antik Havuz, Apollon Tapınağı, Nymphaeuma (Anıt Çeşme), Antik Tiyatro, Sütunlu Cadde, Bizans Kapısı, Roma Zafer Kapısı, Nekropol alanları olacaktır. Buraları gördükten sonra konaklama için otelimize hareket ediyoruz.



2 Gün:

Otelde alınan sabah kahvaltısı sonrasında Efes Antik Kenti’ne hareket ediyoruz. Burada Arcadiane Caddesi, Tiyatro, Küretler Caddesi, Herakles Kapısı, Traian Çeşmesi, Hadrian Tapınağı, Scholastika Hamamları, Gymnasion, Ticaret Agorası, Odeon, Parlamento Binası, Mozaikli Kaldırım, Paleastra)Efes Antik Kenti gezimizin ardından Hristiyan inanışına göre Meryem Ananın yaşadığı ve öldüğü ev olarak kabul edilen ve Hristiyanların hac merkezi de olan Meryem Ana Evi gezisini yapıyoruz. Buradaki gezimizi tamamladıktan sonra şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur, kendinizi düşsel bir ülkedeymiş gibi hayal edeceğiniz, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince’ye varıyoruz. Meşhur Şirince şarabının tadımı ve alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Şirince Gezimizi tamamladıktan sonra Bursa’ya doğru yola çıkıyoruz. Bursa’ya varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • VIP Araçlarla Ulaşım
  • Profesyonel Rehberlik
  • Araç İçi İkramlar
  • Seyahat Sigortası
  • 1 Gece Otel Konaklaması
  • Otelde Alınacak 1 Kahvaltı ve 1 Akşam Yemeği 


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Her Türlü Kişisel Harcamalar ve Otel Ekstraları,
  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri,
  • 1.Gün Sabah Kahvaltısı
  • Öğle Yemekleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://zeratour.com/tur-257-lavanta-salda-golu-pamukkale-efes-ve-sirince-25-26-haziran.html
    Zera Turizm Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş.
    Konak Mh. Bilginler Cd. Eryıldız Sitesi 33A/A Nilüfer/BURSA
    0224 221 02 22


    Bu çıktı 29.03.2024 08:22 tarihinde verilmiştir. Zera Turizm Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.