Dubai Turu 24-27 Kasım Tur Programı
Kalkış Yerleri: Bursa ve İstanbul Hareketli
PROGRAM
1 Gün: BURSA – İSTANBUL – DUBAİ ( Eski Dubai Çarşıları – Madinat Jumeirah – Burj Khaliha – Dubai Mall )

Perşembe günü saat 20:30’da Bursa’dan hareket ile İstanbul Havalimanına gidiyoruz. Havalimanında bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Fly Dubai Hava Yollarının FZ756 sefer sayılı uçuşu ile 01.40’da Dubai’ye hareket. Dubai yerel saati ile 07:10’da Dubai Havalimanı'na varış. Pasaport işlemlerinin ardından alanda bekleyen aracımız ile sabah kahvaltısı yapacağımız restorana gidiyoruz. Sabah kahvaltısı ardından Dubai şehir turu için hareket ediyoruz. Turumuza Sheikh Sarayı bahçesinde fotoğraf molası ile devam ediyoruz. Sonrasında “Gökdelenler Caddesi” olarak bilinen Sheikh Zayed ve Burj Khalifa yolu üzerinden yapacağımız gezide, muhteşem yapıları ile şehrin en önemli turistik merkezlerinden olan Dünyaca ünlü Burj Al Arab Oteli, Madinat / Souk Jumeirah, Media City, Palmiye Adası, JBR & Marina Walk, Yat Limanı, Dubai Eye panoramik olarak görülecektir. Turumuzun ardından otelimize transfer, odaların alınması ve dinlenmek üzere serbest zaman. Otelde kısa bir dinlenmenin ardından akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak Dubai İkonları  (Madinat Jumeirah / Souk Madinat & Çöl Çiğeği Burj Khaliha & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain show) turuna katılabilirler (20 Euro). Turumuz Madinat Jumeirah / Souk Madinat gezisiyle başlıyor. Yapay Venedik olarak da adlandıran geleneksel bu çarşının atmosferinin cazibesinden fazlasıyla etkileneceksiniz. İkinci durağımız Dünya’nın en büyük mimarisi olan Burj Khalifa. Ülkemizdeki yada diğer ülkelerdeki binaların yüksek olduğunumu düşüyorsunuz ? Bizce Burj Khalifayı gördükten sonra fikriniz değişecektir. Tasarımında çöl çiçeği Hymenocalis’ten esinlenen bu muhteşem mimari eser Dünya’nın en yüksek binası olma ünvanına sahiptir. Turumuzda 3. Durağımız ise dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkân kapasiteli Dubai Mall. Dubai Mall’de mola verdikten sonra Fountain ses ve ışık gösterisini izliyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



2 Gün: 4x4 Jeepler ile Akşam Yemekli Çöl Safari Turu

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Dileyen misafirlerimiz ile bu serbest zamanda deniz & güneş ve kumun tadını çıkartabilirler. 

Saat 15.00’da otelimizden hareketle dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Akşam Yemekli Çöl Safari Turuna (80 Euro) katılabilirler. 4X4 cipler ile çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Gezinin ardından otelimizdeyiz. Geceleme otelde.



3 Gün: Abu Dhabi – Sheikh Zayed Camii – Heritage Village

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Dileyen misafirlerimiz ile bu serbest zamanda deniz & güneş ve kumun tadını çıkartabilirler. Dileyen misafirlerimiz sabah kahvaltısının ardından Ekstra düzenlenecek Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii ve Heritage Village turuna katılabilirler. (Ekstra 50 Euro - Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Heritage Village) Turumuza dünyanın en büyük 4.camisi olan Sheikh Zayed Camii ile başlıyoruz. Cami ziyaretimizin ardından, Abu Dhabi şehir turumuzla devam ediyoruz. Hızlı ve öfkeli filminin çekildiği Ethiad kuleleri, dünyanın en pahalıya mal olmuş oteli Emirates Palace, eski çöl yaşantısının anlatıldığı Heritage Village müzesi görülecek yerler arasında. Turumuz ardından otelimize geçiyoruz. Geceleme otelde.



4 Gün: Dubai Outlet Mall - Global Village Küresel Köy

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Dileyen misafirlerimiz ile bu serbest zamanda deniz & güneş ve kumun tadını çıkartabilirler. Dileyen misafirlerimiz ile (Ekstra olarak  30 Euro - Dubai Festivalleri ve Outlet Mall) turumuza Outlett Mall  ile başlıyoruz. Outlet Mall Alışveriş merkezinde verilecek serbest vaktin ardından turumuza içinde Türk sokağının da bulunduğu Dubai’nin eğlence, alışveriş ve cazibe merkezlerinden biri olan Global Village/küresel köy ziyaret ediyoruz. Dünya’nın dört bir yanındaki 90 ülke kültürünü tek bir yerde birleştiren bu büyük turizm, eğlence, alışveriş ve eğlence projesinde sunulacak serbest zamanın ardından havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Fly Dubai Hava Yollarının FZ755 sefer sayılı uçuşu ile saat 20.45’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 00.40’da varış ve bizi bekleyen aracımız ile Bursa'ya transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bir başka Zera Tour tur organizasyonunda buluşmak üzere ayrılıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Fly Dubai Havayolları ile İstanbul Havalimanı – Dubai  gidiş – dönüş uçak bileti,
  • İlk Gün Dubai Şehir Turu
  • Holiday Inn Jumeirah Hotel’de 3 Gece Konaklama,
  • Holiday Inn Jumeirah Hotel’de 3 Sabah Kahvaltısı
  • Panoramik Dubai Şehir Turu
  • Türkçe Rehberlik hizmetleri,
  • Vize Ücreti (80 Euro) - Yeşil pasaportlu misafirlere vize uygulaması yoktur. Yeşil pasaport sahipleri vize haklarını Akşam Yemekli Çöl Safari turu ile kullanacaklardır.
  • Tourism Dirham / Otel Vergisi  
  • 3 Sabah Kahvaltısı
  • Türkçe Profesyonel Rehberlik Hizmeti 
  • Zera Tour güvencesi                


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı çıkış harcı ( 150 TL )
  • Bursa - İstanbul Havalimanı Gidiş - Dönüş Transfer (300 TL)
  • Seyahat Sağlık Sigortasu ( 15 Euro )
  • İlk Gün Sabah Kahvaltısı 
  • Otelde alınacak sabah kahvaltısı hariç tüm öğün yemekler
  • Her türlü hotel ekstraları
  • Her türlü kişisel harcamalar
  • Programda ekstra olarak belirtilen tüm gezi ve turlar
  • Dubai İkonları Turu ( 20 Euro )
  • 4x4 Jeepler ile Akşam Yemekli Çöl Safari Turu ( 80 Euro )
  • Dubai Festivalleri ve Outlett Mall  Turu  ( 30 Euro )
  • Global Village Küresel Köy Giriş Ücreti ( 20 AED = 5 Euro )
  • Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Heritage Village  ( 50 Euro )
  • Müze, Bahçe, Festival vb. yerlerin giriş ücretleri                  


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://zeratour.com/tur-311-dubai-turu-24-27-kasim.html
    Zera Turizm Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş.
    Konak Mh. Bilginler Cd. Eryıldız Sitesi 33A/A Nilüfer/BURSA
    0224 221 02 22


    Bu çıktı 29.03.2024 07:57 tarihinde verilmiştir. Zera Turizm Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.