Mikonos Turu 14-17 Temmuz Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: EGE’DE Kİ EĞLENCENİN ADRESİ

İSTANBUL – MYKONOS 

İstanbul Yeni Havaalanı Dış Hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 09:30’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları TK 3280 sayılı özel seferi ile saat 12.15’te Mykonos’a uçuş. Yerel saat ile 13.30’da Mykonos’a varış. Varışımızı takiben havalimanında bizleri bekleyen özel araçlarımız ile otelimize transfer . Otele varışın ardından Check-in işlemleri ve serbest zaman . deniz , güneş ,kum ve eğlence için keyifli tatiller . Geceleme otelimizde. 



2 Gün: MYKONOS

Sabah kahvaltısının ardından deniz , güneş , kum ve eğlence için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile Extra olarak gerçekleştirilecek Öğle yemekli Katamaran turu (175 Euro). Mikonos'un kıyı idillerini kalabalıklar olmadan keşfetmek istiyorsanız, bu katamaran gezisi cevaptır. Bilgili ekibinizin yardımıyla, güney Mykonos, Renya ve Delos çevresinde tenha koylar, bozulmamış plajlar ve arkeolojik alanlar bulacaksınız. O zaman, yüzmek, şnorkel ve sınırsız içecek ile Katamaran’da Akdeniz yemeğinin tadını çıkarın .Turumuzun ardından otelimize transfer . Geceleme Otelimizde . 



3 Gün: MYKONOS

Sabah kahvaltısının ardından deniz , güneş , kum ve eğlence için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile Extra olarak gerçekleştirilecek Otantik Jeep Macera Turu ( 125 Euro)  . Kıyı şeridindeki bu eşsiz Jeep turu ile adaya gelen ziyaretçilerin çoğunun hiç görmediği Mikonos'un doğal köşelerini keşfedin. Armenistis Deniz Fenerine hayranlıkla bakmak için Houlakia sahili boyunca yola çıkın, daha sonra muhteşem plajları, tarihi bir manastırı ve küçük köyleri alarak daha uzaklara gidin. Serinletici bir yüzme için mola verin ve bir ada tavernasında geleneksel bir Yunan öğle yemeği için serbest zaman. Turumuzun ardından otelimize transfer . Geceleme Otelimizde . 



4 Gün: MYKONOS - İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından otelimizden check-out işlemlerini gerçekleştiriyoruz . Tur yetkilisinin tarafınıza ileteceği Havaalanı transfer saatine kadar serbest zaman . Akşam üstü Mykanos Havaalanına hareket. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Türk Hava Yollarının TK 3281 sayılı özel seferi ile saat 18:30’da İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 19:40’ta İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Hava Yolları Özel seferi ile İstanbul(IST) – Mykonos (JMK)  – İstanbul(IST) arası ekonomi sınıfı uçak biletleri
  • 3* Alkistis Hotel vb. de 3 gece kahvaltı dâhil konaklama 
  • Havalimanı-otel-havalimanı transferleri
  • Zorunlu Seyahat Sigortası 


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Vize hizmet bedeli (150 Euro)
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli (150 TL)
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar 
  • Opsiyonel turlar ve yemeklerde alınacak içecekler 
  • Müze ve ören yerleri giriş ücretleri 
  • Seyahat Sağlık Sigortası 15 Euro (65 Yaş üzeri 20 Euro)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://zeratour.com/tur-313-mikonos-turu-14-17-temmuz.html
    Zera Turizm Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş.
    Konak Mh. Bilginler Cd. Eryıldız Sitesi 33A/A Nilüfer/BURSA
    0224 221 02 22


    Bu çıktı 23.04.2024 18:51 tarihinde verilmiştir. Zera Turizm Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.