Klasik İtalya Turu 15-22 Ağustos Tur Programı

Klasik İtalya Turu - Ekstra Turlar Dahil

7 Gece 8 Gün

Kalkış Yerleri: İstanbul hareketli
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - ROMA

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Pegasus Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 06.00’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları’nın PC 1221 sayılı tarifeli seferi ile saat 09:00’da Roma’ya uçuş. Yerel saat ile 10:50’de varış. Varışımızı takiben havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik şehir turu için hareket. Şehir turumuzda Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen San Pietro Meydanı ve Bazilikası, Cem Sultan’ın hapsedildiği Castel Sant’Angelo, Mussoli’nin halka seslenmiş olduğu Venedik Meydanı ve II. Vittorio Emmauele anıtı, Gladyatör savaşlarına ev sahipliği yapan Kolezyum, Tatlı Hayat filmiyle ünlenen Aşıklar Çeşmesi, 135 basamaktan oluşan İspanyol merdivenleri ve batık gemi çeşmesini bulunduran İspanyol merdivenleri görülecek yerler arasındadır. Tur sonrasında otele transfer. Geceleme otelinizde.



2 Gün: ROMA

Sabah kahvaltısının ardından Outlet ve Göller Bölgesi (Castel Gandolfo-Nemi) turu. Papaların yaz dönemlerinde yaşadığı doğal güzelliklerin olduğu bölge ve sürekli yaşamak isteyeceğiniz, dağ çileği ile ünlü Nemi gezildikten sonra İtalya'nın en ünlü outlet bölgesinde serbest zaman. Tur sonrasında otelimize veya tercihen Roma kent merkezine transfer ve serbest zaman.  Akşam Roma Gece Turu. Geceleme otelinizde.



3 Gün: ROMA

Sabah kahvaltısının ardından Napoli & Pompei turu. Turumuzun ilk durağı olan Pompei şehri M.S 79 yılında Vezüv Yanardağı’nın patlaması sonucunda 18. Yüz yıla kadar 7 metre toprağın altında kalmıştır. Bu tarihte yapılan kazılar sonrası ortaya çıkan evleri, sarayları ve taşlaşmış insanları görme fırsatı bulacağız. Pompei açık hava müzesi ziyareti sonrası Napoli’ye yola çıkıyoruz. Varışı takiben panoramik Napoli şehir turu. Şehir turumuzda Napoli’nin merkez meydanı olan Plebiscito Meydanı, 17. Yüzyılda yapılmış Kraliyet Sarayı, Castel Nuovo (Yeni Kale), Roma’da bulunan San Pietro Meydan’ından ve Pantheon’dan esilenerek yapılan San Francesco di Paola Bazilikası, mağazaların bulunduğu I. Umberto Galerisi, 1737 yılında inşa edilen ve UNESCO dünya kültür mirası listesinden bulunan San Carlo Tiyatrosu ve Napoli Limanı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



4 Gün: ROMA - FLORANSA

Sabah kahvaltısının ardından Floransa’ya hareket ediyoruz. Güzergâh üzerinde Siena turu. Şehir turumuzda UNESCO dünya kültür mirası olan bu kent sizi adeta zamanda yüzyıllar öncesine götürecek. San Domenico kilisesi, Duomo Katedrali, Palio yarışlarının yapıldığı Piazza del Campo, şimdilerde Belediye Binası olarak kullanılan ünlü Palazzo del Popolo ve geçmişin tüm izlerini halen yansıtan dar sokaklar görülecek yerler arasındadır.  Siena’nın görülmesinin ardından Floransa’ya hareket. Varışı takiben panoramik Floransa şehir turu. Turumuzda Floransa’yı ikiye ayıran Arno Nehri, kuyumcularıyla ünlü Ponte Vecchio köprüsü, Medici Aile’sinin Floransa’ya hüküm sürdüğü Palazzo Vecchio, Rönesans’ın baş yapıtlarından olan Herkül ve Davut heykellerine ev sahipliği yapan Piazza Della Signoria, İtalya’nın en yüksek 3. Kubbesine sahip olan Santa Maria del Fiore Duomo’su ve kapısıyla ünlü Vaftizhane görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde Montecatini`deki otelimize transfer. 



5 Gün: FLORANSA

Sabah kahvaltısının ardından Pisa, Portofino turu. Turumuzda Pisa Kulesi ve Miracoli Meydanı görüldükten sonra şarkılara konu olan dünyaca ünlü Portofino kasabasına tekne ile gidilecektir. Milli park içinde yeralan bu küçük beldeye doyamayacaksınız. Tur sonrasında otele transfer. Geceleme otelinizde.



6 Gün: FLORANSA - VENEDİK

Sabah kahvaltısının ardından Venedik`e hareket ediyoruz. Bologna turu. Bologna turumuzda Neptün Çeşmesi, Piazza Maggiore(Büyük Meydan), Eski Borsa Binası,Avrupanın ilk üniversite binası,Quadrilatero(eski pazar) Garisenda ve asinelli kuleleri görülecek yerler arasında. Turumuz sonrası Venedik’e varışın ardından panoramik şehir turu. Tronchetto meydanına varışın ardından kısa vapur yolculuğu ile San Marco Meydanı’na varış ve panoramik şehir turu. Şehir turumuzda ünlü San Marco Meydanı ve Kilisesi, mahkumların ceza evine girmeden önce son bir kez Venedik’e baktığı Son Nefes Köprüsü, Büyük Kanal ve üzerinde bulunan Rialto Köprüsü, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi ve Giorgio Maggiore Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Venedik`in sembolü olan Gondol turu (25 Euro). Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde.



7 Gün: VENEDİK - MİLANO

Sabah kahvaltısının ardından Milano’ya hareket ediyoruz. Güzergâhımız üzerinde Verona-Garda gölü turu. Turumuzda Tarihteki en büyük aşk hikayesine konu olmuş Romeo&Julietin evi, Kuzey İtalya'daki göller bölgesinin en güzel örneklerden Garda gölü görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Milano’ya hareket. Varışımızı takiben havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik şehir turu için hareket. Şehir tamamlanması yaklaşık 500 yılı alan İtalya’nın en büyük 2. Kilisesi olan Milano Duomo’su, Fortezza kalesi, dünyanın en ünlü moda mağazalarına ev sahipliği yapan Vittorio Emmanuele Galerisi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde.



8 Gün: MİLANO - BERGAMO - İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Uçak saatine bağlı olarak Bergamo havalimanına transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pegasus Hava Yollarının PC 1212 sayılı tarifeli seferi ile saat 11.15’te İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 14:50’de İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul(SAW) – Roma(FCO) ve Bergamo (BGY) – İstanbul(SAW) arası ekonomi sınıfı uçak biletleri
  • Havalimanı vergileri
  • Vaporetto ücreti (15 Euro)
  • Şehir vergileri (15 Euro)
  • 3 ve 4* otellerde 7 gece kahvaltı dâhil konaklamalar
  • Havalimanı-otel-havalimanı transferleri
  • Tüm şehirler arası transferler 
  • Panoramik Roma, Floransa, Venedik ve Milano şehir turları 
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
  • Opsiyonel turlar (Gondol turu hariç)
  • Zorunlu Seyahat Sigortası (1618 sayılı Yasa Gereği düzenlenen Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Vize hizmet bedeli 150 EUR olup, konsolosluklar ve hizmet sağlayıcıları tarafından ( kargo ücreti, form, danışmanlık v.b) doğabilecek ek hizmet bedelleri fiyata dahil değildir; sözleşmenin kurulmasının ardından bunlar tarafından yapılabilecek ücret artışları müşteriye ayrıca yansıtılacaktır.
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar 
  • Müze ve ören yerleri giriş ücretleri 
  • Venedik Gondol turu(25 Euro)
  • Seyahat Koruma Paketi (15 Euro, 70 yaş ve üzeri 30 Euro)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://zeratour.com/tur-326-klasik-italya-turu-15-22-agustos.html
    Zera Turizm Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş.
    Konak Mh. Bilginler Cd. Eryıldız Sitesi 33A/A Nilüfer/BURSA
    0224 221 02 22


    Bu çıktı 28.03.2024 14:54 tarihinde verilmiştir. Zera Turizm Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.